Prva stran

PRAVNA OBVESTILA

Dokumenti, objavljeni na spletnih straneh Karate kluba Kranj, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Oblikovalci spletnih strani Karate kluba Kranj se bomo trudili, da zagotovimo točne podatke na teh spletnih straneh, vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki se z dostopanjem do teh strani strinjajo, da vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Vsem uporabnikom teh spletnih strani močno odsvetujemo uporabo objavljenih informacij pri svoji vadbi brez nadzora strokovno usposobljene osebe - trenerja karateja.

Niti Karate klub Kranj niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin ter uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spletne strani Karate kluba Kranj lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani, vendar Karate klub Kranj ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.