Prva stran
 

Obvestilo članom kluba

Kranj, 12.05.2020


Čeprav se ukrepi v zvezi s COVID-19 postopoma sproščajo, je vadba zaenkrat dovoljena izključno registriranim športnikom po Zakonu o športu  in še to samo na prostem ali v športnih objektih, ki niso v sklopu vzgojno-izobraževalnih objektov. Ker ima naš klub v najemu izključno dvorane/telovadnice, ki so v sklopu šol, torej vzgojno-izobraževalnih objektov, le-ti pa so za zunanje obiskovalce zaprti in njihova uporaba ni dovoljena, organizirani treningi za veliko večino naših članov še vedno niso mogoči. 

Trudimo se, da bi zagotovili ustrezne prostore, kjer bi lahko nadaljevali z vadbo vsaj tisti naši člani, ki so registrirani športniki po Zakonu o športu. Če nam bo to uspelo, boste tisti, ki ste registrirani športniki po Zakonu o športu, obveščeni o načinu organizacije in izvedbi treningov.

Za vse ostale člane kluba bo organizirano nadaljevanje vadbe omogočeno takoj, ko bo dovoljeno, o čemer bo klub sproti obveščal.

Upamo, da se na takšen ali drugačen način čimprej spet začnemo srečevati na treningih, do tedaj pa priporočamo, da bodisi sami bodisi v manjših skupinah in seveda ob upoštevanju vseh navodil o preprečevanju širjenja COVID -19 (!), skrbite za ohranjanje osnovne fizične in tehnične kondicije.

Karate klub Kranj