Prva stran
 

Podelitev občinskih priznanj

Kranj, 07.04.2014


V sredo, 7.4.2014 sta Mestna občina Kranj in Zavod za šport Kranj podelili priznanja najboljšim športnicam in športnikom v lanskem letu.


Športna priznanja sta podeljeval župan MOK Mohor Bogataj in predsednik športne zveze Boris Vehovec. Nagrado za življenjsko delo je prejel Andrej Polenc. Velike športne plakete so prejeli športni delavci Vid Gazvoda, Jože Satler, Marko Troppan,  Milivoj Veličkovič Perat ter naš član Andrej Kožuh za 25 let dela v športu.


Velike plakete je prejelo še 12 športnikov, ki so v preteklem letu dosegli odlične mednarodne uspehe: Tjaša Vozel, Neža Marčun, Zarja Černilogar, Toja Černe, Peter Prevc, Robert Kranjec, Gregor Žemlja, Blaž Kavčič, Juš Markač, Dejan Sitar, Pe­ter John Stevens in Sašo Aleš.


Male plakete so prejeli športniki, ki so v mladinski kategoriji pridobili status športni­ka perspektivnega razreda: Kaja Sajovec, Cene Prevc, Žan Frelih, Matej Mohorič, Mark Džamastagič, Ana Marija Lampič, Anita Klemenčič, Lea Einfalt, Manca Jelenc, Maja Jakobčič, Krištof Brezar in Matija Muhar.


Športne znake so prejeli športniki, ki so v mladinski ali članski konkurenci osvojili naslov državnega prvaka Slovenije. Iz našega kluba so športni znak prejeli: Tjaša Ristič, Neja Cunk, Eva Šubic, Lara Puščenik, Blažka Poklič in Franci Novak.


Prireditev sta  povezovala stand up komika Rok Bohinc in Sašo Stare, v glasbenem programu pa so nastopili Alma Merklin, Denis Horvat in Eva Pirnat.

Prva vrsta (z leve): Franci Novak, Blažka Poklič, Lara ...

Z leve: župan MOK Mohor Bogataj, Andrej Kožuh; foto ...

Foto (c) KK Kranj