Prva stran
 

PODELITEV OBČINSKIH PRIZNANJ

Kranj, 19.03.2013


V torek, 19.3.2013 sta Mestna občina Kranj in Zavod za šport Kranj podelili priznanja najboljšim športnicam in športnikom v lanskem letu. Skupaj so podelili kar 88 priznanj: 20 velikih in 9 malih športnih plaket ter 59 športnih znakov.

Športna priznanja sta podeljevala župan MOK Mohor Bogataj in direktor Zavoda za šport Branko Fartek. Velike športne plakete so prejeli Hokejski klub Triglav Kranj za 40-letnico uspešnega delovanja ter osem športnih delavcev za njihovo dolgoletno delo v različnih športnih klubih, med njimi tudi naša člana Drago Cekič za 40 let in Jaka Šarabon za 25 let dela v športu.

Velike plakete je prejelo še 11 športnikov, ki so v preteklem letu dosegli odlične mednarodne uspehe: padalka Maja Sajovic, plavalci Urša Bežan, Anja Čarman in Emil Tahirovič, smučar Mitja Valenčič, smučarski skakalec Robert Kranjec, lokostrelec Dejan Sitar, tenisača Grega Žemlja in Blaž Kavčič, atlet Rožle Prezelj in kolesar Luka Mezgec.


Športne znake so prejeli športniki, ki so v mladinski ali članski konkurenci osvojili naslov državnega prvaka Slovenije. Iz našega kluba so športni znak prejele: Tjaša Ristič, Neja Cunk, Eva Šubic, Lara Puščenik, Anja Godnič in Blažka Poklič.


Prireditev sta odlično povezovala Monika Tavčar in stand up komedijant Ranko Babič, dodatno pa jo je z glasbenimi vložki poživil kranjski kantavtor Jože Žvokelj z svojim bendom.

Prva vrsta z leve: Tjaša Ristič, Anja Godnič, Neja ...

Drago Cekič; foto (c) KK Kranj

Jaka Šarabon; foto (c) KK Kranj

Foto (c) KK Kranj

Foto (c) KK Kranj